Decembar 15, 2019

Šansa za darovite

Šansa za darovite

Počinju šou-programi “Ja imam talenat” i “Adria’s top model”

PRAZNICI nam stižu, a sa njima i novi šou-programi “Ja imam talenat” (21.15) i Adria’s top model (22.15), koji će se večeras posredstvom Pinka useliti u domove gledalaca širom Srbije. Prva epizoda dugo najavljivanog popularnog serijala, koji se s petom sezonom vraća na “ružičastu TV”, predstaviće nam novi četvoročlani žiri. Njega čine poznati glumci Danica Maksimović i Srđan Žika Todorović, kao i trenutno najintrigantniji bračni par na estradi – pevačica Ana Nikolić i muzičar Stefan Đurić Rasta. Oni će narednih meseci odmeravati nadarenost 450 učesnika iz čak 15 zemalja!

Biću stroga, ne zato što nas na estradi ima mnogo, već iz razloga što ovaj šou ima planetarnu popularnost. Svetu treba predstaviti ono što je najbolje – poručuje Nikolićeva.

Njena koleginica po pritiskanju crvenog tastera Maksimovićeva kaže da se trudi da uvek bude objektivna.

– Verujem da moje kritike i pohvale takmičari shvataju na najbolji način, jer im direktno kažem šta mislim. Drago mi je što sam među ovim mladim talentovanim ljudima – rekla je poznata glumica.

Već u večerašnjoj emisiji mnogi talenti će nas ostaviti bez daha, a veseloj atmosferi u studiju komentarima doprineće i sam žiri. Ana je neposrednošću oborila s nogu publiku i takmičare. Ona je s velikom pažnjom posmatrala svakog kandidata, a onda se dogodilo “ćiribu-ćiriba”! Za oko joj je zapao mladić koji se magijom bavi pet godina.

– Možeš li da učiniš da smršam brzinom svetlosti? – upitala ga je Ana, i tako prisutnima stavila osmeh na lice.

– Neću fitnes trenerima da uzimam posao – rekao je mađioničar, razočaravši pevačicu.

Hoće li neko od članova žirija već u prvoj emisiji iskoristiti pravo na “zlatni taster” i nekog takmičara odvesti direktno u polufinale – saznaćemo večeras.

Boško Jakovljević, Tatjana Bašević i Dušan Petrović

BIRA SE I LEPOTICA

A KAD nas talenti oduševe neverovatnim sposobnostima, na red dolaze lepotice. Od 22.15 na istom kanalu startuje rijaliti Adria’s top model, u kojem se takmiči 15 devojaka od 17 do 25 godina. Tokom šest nedelja snimanja u morskoj atmosferi na Jadranu, dame su bile u prilici da se pohvale atributima i pokažu umeće hodanja na pisti. Tročlani žiri sačinjen od manekena, voditelja i kreatora Boška Jakovljevića, fotografa Dušana Petrovića i manekenke Tatjane Bašević odlučivaće o sudbini budućeg top-modela.

Izvor: Novosti

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.