December 14, 2018

Sasuo rafal u kuću bivše supruge

Sasuo rafal u kuću bivše supruge

Policija iz Novog Grada uhapsila je mještanina Željka V. (36), osumnjičenog da je, usred noći ispalio rafal u kuću u kojoj živi žena s kojom je ranije bio u vanbračnoj zajednici, ali i njegovog sugrađanina Draška B. (39), kojeg terete da je pomogao Željku tokom bjekstva.

Željka terete za izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno posjedovanje oružja, a Draška za pomaganje.

Uz navođenje inicijala, iz Policijske uprave Prijedor kazali su da Željka sumnjiče da je u ponedjeljak, oko dva sata iza ponoći, prema jednoj kući iz automatske puške ispalio osam metaka. Kako nezvanično saznajemo, na kući su ostala brojna oštećenja, i to na fasadi, prozorima i slično.

“Nakon toga je, kako ga teretimo, pobjegao autom kojim je upravljao Draško. Međutim, policija je ubrzo locirala obojicu osumnjičenih”, otkriva za “Nezavisne” policijski izvor.

Uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i naredbe sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Novom Gradu, pretreseni su kuća i pomoćni objekti koje koristi Željko V.

“Tada je pronađena i privremeno oduzeta automatska puška M-70, prepravljeni vojni karabin M-48, kao i određena količina puščanih metaka”, rekli su juče iz policije.

Željko je, kako nam je potvrđeno, predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Prijedoru, dok će protiv njegovog sugrađanina biti dostavljen izvještaj

/nezavisne/

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.