October 16, 2018

Saznajte kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima

Saznajte kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima

Danas će u istočnim, jugoistočnim područjima Bosne preovladavati pretežno oblačno vrijeme, uz provremeno provijavanje slabog snijega prije podne. U ostatku naše zemlje pretežno sunčano. Vjetar slab do umjeren, zapadni i sjeverozapadni. Dnevne temperature od -1 do 5, na jugu od 4 do 9 °C. 

U utorak u Hercegovini i na jugozapadu Bosne sunčano. U ostatku Bosne umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslije podne i u večernjim satima u Bosni je moguć povremen i slab snijeg ili slaba kiša. Vjetar u Bosni slab do umjeren, sjeverni i sjeverozapadni, a u Hercegovini slaba do umjerena bura. Jutarnje temperature od -6 do 0, na jugu od 1 do 6, a dnevne od 2 do 8, na jugu od 8 do 13 °C.

U srijedu sunčano. Jutro hladno sa mrazom i maglom po kotlinama. Jutarnje temperature od -6 do 0, na jugu od 0 do 5, a dnevne od 2 do 8, na jugu od 7 do 12 °C.

U četvrtak jutro prohladno sa mrazom i maglom po kotlinama. U ostatku dana sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnje temperature od -3 do 2, na jugu od 1 do 5, a dnevne od 6 do 12 °C.

U petak pretežno sunčano, uz postepeno naoblačenje do kraja dana ili u večernjim satima. Jutarnje temperature od -3 do 3, na jugu od 2 do 7, a dnevne od 7 do 13 °C.

Izvor: Buka

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.