August 06, 2020

SDS u Loparama proslavio krsnu slavu, Petrovdan /foto/

SDS u Loparama proslavio krsnu slavu, Petrovdan /foto/

Republika Srpska treba da bude pravna i pravedna država, jer je samo to garant njenog opstanka i razvoja, poručio je predsjednik Opštinskog odbora SDS-a Lopare Rado Savić.

„SDS će vratiti Srpsku na put pravde, pravne države, kao i željeni razvoj koji će donijeti veći standard stanovništva“, rekao je Savić.

On je nakon lomljenja slavskog kolača čestitao krsnu slavu SDS-a Svete apostole Petra i Pavla-Petrovdan, članovima istakavši da mogu biti ponosni na dosadašnje rezultate koje je ova stranka postigla u Loparama.

„Bilježimo rast u svim društvenim sferama, posebno nas raduje rast privrede i privrednih aktivnosti koje su se desile u posljednje vrijeme“, podsjetio je On.

Članovima, simpetizerima slavu je čestitao i Narodni poslanik Želimir Nešković koji je izrazio uvjerenje da će SDS biti pobjednik nastupajućih Opštih izbora u oktobru ove godine.

„Ovde u Loparama, od kako postoji SDS, bilježi pobjede, jer je zajedno sa narodom svih ovih godina. Pobjedićemo za sva četiri nivoa glasanja“, rekao je Nešković.

On je izrazio zahvalnost svima koji su svojim radom u ovoj lokalnoj zajednici doprinjeli da od izrazito nerazvijene opštine postane opština koja je poželjna za investitore i njihov kapital.

„Otvaramo nova radna mjesta, i na taj način sprečavamo odlazak stanvništva sa ovih prostora a posebno mladih ljudi“, napomenuo je Nešković.

On se zahvalio Aktivu mladih i Aktivu žena SDS-a Lopara na kako kaže predanom i marljivom radu na poboljšanju kvaliteta života stanovnika ovog kraja.

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.