October 21, 2018

SDS UVIJEK UZ SVOJ NAROD Ravnomjerno smo razvijali svaki dio Semberije i nikad nismo prijetili i zapostavljali zbog političke slobodne volje

SDS UVIJEK UZ SVOJ NAROD Ravnomjerno smo razvijali svaki dio Semberije i nikad nismo prijetili i zapostavljali zbog političke slobodne volje

Srpska demokratska stranka je šestog dana predizborne kampanje održala tribine u Batru i Bjeloševcu i poručila mještanima ovih sela da je SDS uvijek uz njih – i kada ostvari dobar izborni rezultat i kada je rezultat manje dobar:

– Mi nismo kao naši politički protivnici, koji, kad izgube izbore, a gube ih redovno, potpuno zaborave za Bijeljinu – bio je jasan nosilac kandidatske liste Jovan Gajić, dodajući da SNSD i njihov kandidat Zlatko Maksimović daju potpuno nerealna obećanja o hiljadama novih radnih mjesta.

– Otvaranje novih radnih mjesta je prijeka potreba, ali moramo biti realni i reći da je to proces. Prethodnih godina Gradska uprava intenzivno radi na stvaranju uslova za privlačenje investicija i samo to je siguran put za smanjenje nezaposlenosti. Obećavamo nova radna mjesta, ali smo svjesni da se problem nezaposlenosti ne može riješiti preko noći, kao što to, izgleda, misle SNSD i Zlatko Maksimović – istakao je Gajić.

Kandidat za odbornika Slavko Novaković je ocijenio da je Mićo Mićić najbolji domaćin i najbolji kandidat za gradonačelnika na predstojećim izborima:

– Našoj Semberiji zavide drugi krajevi. U Semberiji je lijepo i onima koji su rođeni ovdje i onima koji su u Semberiju izbjegli. Lijepo je velikim dijelom zahvaljujući načinu na koji se rukovodi ovim Gradom. Niko nije očekivao da će Semberija postati ovo što jeste, a za to je, pored naroda, najzaslužnija SDS i njen prvi čovjek u Bijeljini Mićo Mićić.

Obraćajući se mještanima Batra i Bjeloševca, kandidat za odbornika Tomica Stojanović je podsjetio da je Gradska uprava uložila mnogo u izgradnju infratrukture u ovom dijelu Semberije, ali upozorio i da je glavni cilj koalicije oko Zlatka Maksimovića da stavi Dodiku na raspolaganje budžet Grada Bijeljina:

– Oni koji su stvarali Srpsku će sigurno bolje voditi Grad od onih koji su se u te godine bavili švercom ili su provodili dane na fakultetu u Beogradu. Ne može otpadnik biti uspješan gradonačelnik jer on ima zadatak da radi za interese svog gazde, a ne za interes Semberije – bio je kategoričan Stojanović.

image-0-02-01-02ae6c392cb7395804596b4ba3328384d4d37b86b56c2109b01d5669c3629725-v

Na ovim tribinama se obratio i Darko Mitrić, kandidat za odbornika iz Bijeljine, koji je podsjetio da su izrađeni planovi za proširenje vodovodne mreže u ovom dijelu Semberije i da će u susjedni Modran već do kraja godine stići gradska voda.

Kandidat za odbornika Nedeljko Mlađenović je istakao da bi se u Skupštini zalagao za podršku razvoju sela, kao i za donošenje podticajnih mjera za povećanje nataliteta, a Milica Perković Blagojević je rekla da bi se, prije svega, zalagala za unapređenje uslova za obrazovanje i vaspitanje.

SDS Bijeljina

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.