Februar 08, 2019

Seiko lansira nekoliko satova “Novak Đoković“ FOTO

Seiko lansira nekoliko satova “Novak Đoković“ FOTO

Čuvena kompanija satova “Seiko“ objavljuje ograničenu seriju satova “Novak Đoković“ modela “astron GPS solar” – za koje važi da su najbolji satovi “astron“.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković jedan je od osam tenisera u istoriji koji je osvojio grend slem na “Rolan Garosu“ u junu ove godine, piše “Vočpro” (Watchpro), navodeći da je srpski teniser, koji će promovisati novi sat kompanije “Seiko“, osvojio 25 titula u deset zemalja.

Iz kompanije ističu da je model “astron GPS solar” osposobljen i za internacionalna putovanja, jer sat koristi svetlosnu energiju i na taj način se povezuje sa mrežom dži-pi-es, automatski se prilagođavajući vremenskim zonama.

Dizajn ograničene serije satova “Novak Đoković“ uključuje tamniju nijansu boje bisera koja u kombinaciji sa kaišem od krokodilove kože odaje moćan utisak, ističu u “Seiku“. Svaki komad dolazi sa Novakovim potpisom na poleđini sata, uz koji kupac dobija karticu sa porukom najboljeg svetskog tenisera.

Ukupno će u prodaji biti svega 3.500 primeraka ove limitirane serije, otkrivaju dizajneri, i poručuju onima koji žele da kupe sat da požure.

Seiko champions new Novak Djokovic limited editionhttp://www.watchpro.com/seiko-champions-new-novak-djokovic-limited-edition/ 

Photo published for Seiko champions new Novak Djokovic limited edition | WatchPro

Seiko champions new Novak Djokovic limited edition | WatchPro

Seiko has announced the launch of the Novak Djokovic limited edition Astron GPS Solar, which it regards as the best Astron watch and is limited to 3,500 pieces. Djokovic is the world’s number one…

watchpro.com

Izvor: B92

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.