October 21, 2018

Seo na WC šolju i doživeo ostvarenje najvećih strahova svakog muškarca/video/

Seo na WC šolju i doživeo ostvarenje najvećih strahova svakog muškarca/video/

Ataporn Bunmakčuaj sa Tajlanda imao je sreće da preživi neviđeni napad pitona. Naime, zmija, koja je duga tri metra uspela je da se provuče kroz kanalizacione cevi i iskoči iz WC šolje na kojoj je sedeo nesrećni čovek i ujede ga za penis.

Tridesetosmogodišnji Tajlanđanin je rekao da je osetio kratku i oštru bol na vrhu penisa, ali kada je postao svestan šta se događa i kada zmija nije htela da popusti ugriz pozvao je svoju ženu da mu pomogne.

“Borio sam se. Pozvao sam svoju ženu u pomoć, a ona je otišla po komšiju koji za minut bio već tu”, rekao je Bunmakčuaj. Agonija se završila kada je komšija uspeo da veže zmiji konopac oko vrata. “Kada sam osetio da gubim snagu pokušao sam rukom da odvratim zmiju, ali je ona nakon nekoliko trenutaka sama odustala, kaže ovaj nesrećni čovek.

Iako je kupatilo podsećalo na filmsku scenu ubistva, žrtva je zadobila ranu od 3 centimetra, a očekuje se da će se potpuno oporaviti.

“Mislim da je imao sreće. Ako ne bude bilo infekcije i ako rana dobro zaraste, ubrzo će kući. Ali, ako je bi ugriz stigao do urinarnog trakta, to bi bio veliki problem”, rekao je dr Čutima Pinčareon.

U međuvremenu, zmija je puštena nazad u divljinu nakon što je oslobođena iz WC šolje.

Izvor:Blic

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.