September 26, 2018

Sergej MIlinković-Saviću Mundijal u Rusiji oborio cijenu!

Sergej MIlinković-Saviću Mundijal u Rusiji oborio cijenu!

Juventus ne želi da plati srpskog reprezentativca 120 miliona evra koliko traži Lacio. A ne želi ni da da manje novca i da u paketu ustupi Rodriga Betankura.

Uoči Svetskog prvenstva u Rusiji, cena Sergeja Milinković-Savića je, bar u projekcijama Lacija, bila 120 miliona evra (i više).

Ta cena je napravljena na osnovu dobrih igara Sergeja u Laciju protekle sezone (15 golova i devet asistencija), ali je mladi srpski fudbaler razočarao na Mundijalu u dresu Srbije. Igrao je ispod očekivanja, a to je, izgleda, podstaklo Juventus da očne da se cenjka.

Prema pisanju raznih evropskih medija, Juventus je odbio da za Sergeja plati 120 evra, nudeći “samo” 70 miliona evra.

Lacio je ponudio i sledeću opciju: 100 miliona evra za Sergeja, ali i da dobije urugvajskog vezistu, 22-godišnjeg Rodriga Betankura.

Juventus je i to glatko odbio, prenosi “Tutosport”, jer ne želi da se odrekne Betankura, smatraju ga važnim šrafom u ekipi, što je pokazao protekle sezone, ali i u dresu urugvajske reprezentacije.

Inače, za Betankura je zainteresovana Barselona i to na “mig” Luisa Suareza.

Da li će Sergej uopšte otići iz Lacija ovog leta – videćemo. Postoje i drugi zainteresovani klubovi, ali je sigurno da za njega niko neće da plati cenu koju je “zacepio” Lacio.

Sergej je u Lacio došao 2015. godine iz Genka, a prošle sezone bio je jedan od najboljih igrača i na 48 utakmica postigao je 15 golova.

Izvor: mondo.rs

 

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.