Februar 06, 2019

Serija “Mućke” se vraća na veliku scenu (VIDEO)

Serija “Mućke” se vraća na veliku scenu (VIDEO)

Ikone britanske televizijske komedije “Mućke” prave mjuzikl koji bi trebalo da bude prikazan 9. februara 2019. godine u Londonskom pozorištu “Rojal Hajmarket”.

Ovim mjuziklom biće izvedeno 20 novih pjesama, koje će, prema riječima autora, dodirnuti svačije srce, ugrijati dušu i iskreno nasmijati publiku.

Umjetnički izraz, bio je projekat pisca Džona Salivana, koji je na njemu radio do 2011. godine kada je iznenada preminuo.

Da bi ispunio posljednju želju svog oca i u znak poštovanja njegovog nasljeđa, sin Džona, Džim Salivan udružio je snage sa piscem i komičarom Polom Vajthausom da kreira potpuno nov britanski mjuzikl, na koji bi i Džon i britanska javnost bili ponosni.

Džim je najavio da će ovaj projekat biti nešto što do sad nije viđeno u Londonu.

Mjuzikl će kombinovati mnogo omiljenih scena iz originalnih epizoda sa novim materijalom i prikazati sve veoma voljene redovne likove iz TV serije: Rakel, Kasandra, Bojsi, Marlene, Triger, Denzil, Miki Pirs, Majk, barmen.

Takođe, nije najavljeno da će neko od prvobitnih glumaca učestvovati, jer su sada mnogo stariji od njihovih likova, prenosi B92.

 

(Dejli Mejl)

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.