– SEX – prilično precjenjena relacija u odnosima muškaraca i žena kod srba

– SEX – prilično precjenjena relacija u odnosima muškaraca i žena kod srba

 

Prije svega, sex pravi višak radnih mjesta u budžetskim institucijama.
Iz tog razloga, država mora prekomjerno da se zadužuje kod MMF-a.
Dakle, jedni jebu pa zapošljavaju, a drugi te kredite moraju da plaćaju. To je tužno, stresno i poražavajuće.
Od tuda i preveliki broj nestručnih osoba na važnim mjestima.
Razlog – imali su sex sa nekim ko odlučuje o prijemu novih radnika.
S druge strane, legenda kaže da u državnim institucijama nema sexa jer su svi rođaci, a to bi bio incest neviđenih razmjera.
Sa evolutivne strane, oni koji do posla dođoše prkeo kreveta – ispada da su u prednosti, jer su se ipak snašli i obzbjedili sebi neku platu, a samim tim i kreditnu sposobnost – dakle evolutivno su se izborili da se prije razmnože.
Sex baca u očaj one koji ga nemaju, baca u depru one koji ga imaju u prekomjernim količinama. Provjereno.
Sex pravi stres sveštenstvu, jer moraju pastvi da viču mojne, ode duša, a opet se mnogi znaju prepustiti nedozvoljenim zonama koje se istoga tiču.
Sex pravi zabavu plemstvu i bogatašima, pa sam često znao čuti neke “važne ljudi” kako lijepo pričaju o ženama – ova je samo za jebatt, ovu sam jeboo, ova nije nešto, a upinje se.
Zbog sexa su propadale država, a čujem da su propali i mnogi brakovi – ili ga nije bilo, ili je mutirao u neku kvartalnu formu, ili ga je bilo sa trećim licem koje nije iz zajednice, a imati sex sa strane u braku nije primjereno i onda opet – stres, nervoza, posovanje majke i ostalih nebeskih tijela. Druga je stvar ako se bračni drugovi ne dogovore oko trećih lica, ali i ti dogovori uglavnom puknu i neko opet na kraju ispadne đubar.
Tantristi opet, sa druge strane tvrde da sex otvara mnoga vrata, podiže razne potencijale i dimezije, ali to se uči, mora se vježba, a to je – cimanje. Sve što je cimanje, daleko je od prosjeka i onda opet – mukica. Na kraju, kada se razmnožite sve to počne da izgleda drugačije, posebno kada se dobiju ženska djeca. Mozak prosto prebaci, i koliko god se pitali – šta to bi – više niste isti, postali ste druga osoba.
Čim prije to shvatite – život će vam se proljepšati – Talasi ljubavi zapljuskivaće obale vaše duše, tmine beznađa i malodušnosti rasplinuće svakodnevno ispunjavanje #vlakačkih dužnosti, a osjećaj spokoja biće prisutan stalno bez da se naduvate.
Dakle, ljudi dragi – mozak.
Na njemu treba raditi.
Svakodnevno.
I za kraj – što se sexa tiče – obzirom đe živimo – svako od nas je prilično jeben.
Autor: Đurica Štula
Foto- Ilustracija
semberske.com

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.