Februar 06, 2019

Skrillex radi muziku za najočekivaniji film ovog ljeta “Suicide Squad”/video/

Skrillex radi muziku za najočekivaniji film ovog ljeta “Suicide Squad”/video/

Američki DJ i producent, zvijezda ovogodišnjeg Sea Dance festivala, Skrillex na svom nedavnom nastupu u WAV Nightclubu u Atlantic Cityju, otkrio je publici jednu od njegovih najambicioznijih hip-hop produkcija uparenu s kultnim trap ritmovima repera Rick Rossa.

Iako traka još nema naziv, po tekstu pjesme u kome se pominje “purple Lambo” da se zaključiti da se radi o naslovnoj numeri dugoisčekivanog akcionog ostvarenja, “Suicide Squad”.

Film u kojem su se okupili svi zlikovci iz Batmana poput Harley Quinn, Deadshota, Džokera, predstavlja ekipu najlošijih kriminalaca na planeti, koji su angažovani da urade nemoguću misiju. Kultna uloga Džokera povjerena je Džaredu Letou koji se u filmu vozi upravo u “purple Lambu”. Pored njega u filmu se pojavljuje i sjajna glumačka postava, između ostalih Vil Smit, Džoel Kinaman, Margo Robi, Skot Istvud, Džej Karni, Kara Delevinj, Karen Fukuhara.
Njihove akcione dogodovštine, u ritmu koji im, po svemu sudeći priprema Skrillex, u režiji Dejvid Ajera, gledaćemo 5. avgusta kada je zakazana svjetska premijera ovog filma.

Nije tajna da su Skrillex i hip-hop uvijek imali posebnu vezu. On je bio jedan od prvih koji je dao podršku Chance the Rapperu, sarađivao na The Gameovom povratničkom izdanju “El Chapo” 2015. godine. A$AP Rocky, 2 Chainz i Vic Mensa su svi repovali preko Skrillexovih beatova, a sada je stigla i saradnja sa Rossom.

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.