Februar 06, 2019

Snimak likvidacije Zorana Trifunovića,građevinskog investitora: Baba mu pucala u grkljan, stomak, pa ga “ovjerila” u glavu

Snimak likvidacije Zorana Trifunovića,građevinskog investitora: Baba mu pucala u grkljan, stomak, pa ga “ovjerila” u glavu

Nije mogla podnijeti pritisak u vezi sa sporom koji su imali zbog placa u Beogradu

Nakon što je Stojanka Stojanović Coka priznala da je ubila Zorana Trifunovića jer nije mogla podnijeti pritisak u vezi sa sporom koji su imali zbog placa u Beogradu, javnost ne prestaje komentirati ovaj slučaj, prenosi “Telegraf.rs”.

Međutim, u javnost je isplivao i snimak kako Coka ubija Zorana, na kojem se jasno vidi kako uhapšena nosi pištolj u torbi. Prilazi mu neobavezno, vadi pištolj i prvi metak ispaljuje Zoranu u grlo.

Nakon ovoga investitor pada na beton, a nervozna žena stoji iznad njega držeći ga na nišanu. Kroz nekoliko sekundi slijedi drugi pucanj u stomak.

Na ovom stravičnom snimku se vidi kako Coka, obilazeći oko tijela Zorana, se zaustavlja iznad njegove glave, podiže pištolj i ispaljuje treći metak. Ovim pucnjem ona ovjerava investitora, ostavivši ga da leži.

Nakon pucnjave, koja je počela kao slučajni susret prolaznika, Stojanka mirno i hladnokrvno odlazi niz ulicu.

Vraća pištolj u torbu i ostavlja tijelo izrešetanog Zorana Todorovića.

/avaz,telegraf/

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.