October 16, 2018

Snimci vezani za slučaj stradanja Davida Dragičevića objavljeni na „Fejsbuku“ (VIDEO)

Snimci vezani za slučaj stradanja Davida Dragičevića objavljeni na „Fejsbuku“ (VIDEO)

Na „Fejsbuk“ stranici „Pravda za Davida“ objavljeni su snimci nadzornih kamera na kojima je, prema nekim tvrdnjama, prikazano kretanje pokojnog Davida Dragičevića u noći između 17. i 18. marta. Međutim, kako se navodi ispod objave, mnogi sumnjaju da je na snimcima pokojni David Dragičević.

Kako se navodi u pojedinim komentarima na jednom snimku se vidi da jedan mladić ulazi u objekat na Laušu, a zatim se na drugom snimku je osoba koja iz istog objekta istrčava šepajući.

U komentarima se i navodi da je vjerovatno riječ o objektu, za koji je policija objavila da je opljačkan u noći nestanka Davida Dragičevića.

Snimci su izazvali lavinu reakcija i sumnji, neki navode da se radi o montaži.

Roditelji pokojnog Davida i danas na Trgu Krajine

Roditelji pokojnog Banjalučanina Davida Dragičevića još jednom su na Trga Krajine u Banjaluci poručili da neće odustati dok ne saznaju okolnosti pod kojim je njihov sin stradao. Kao i proteklih dana, podržali su ih brojni sugrađani, koji su zapalili svijeće za Davida.

Davor Dragičević i Davidova majka Suzana Radanović pozvali su sve koji im mogu pomoći, da to i učine, te da mogu doći njihovoj kući.

– Sutra ćemo se opet okupiti ovdje u 18 časova – poručio je Davor Dragičević u razgovoru sa građanima na Trgu Krajine u Banjaluci.

Davidovo tijelo pronađeno je u subotu u koritu rijeke Vrbas, šest dana nakon što je prijavljeno da je on nestao.

/Euroblic/

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.