Septembar 21, 2020

Srbin upucan ispred svoje kuće

Srbin upucan ispred svoje kuće

Muškarac, za kog se vjeruje da je srpske nacionalnosti, upucan je danas ispred zgrade u kojoj je stanovao u Brajstonu u Johanesburgu.  

Sudeći po navodima svjedoka, prenose južnoafrički mediji, muškarca su napala dva maskirana muškarca i upucala ga hicima iz automatske puške, nakon čega je žrtva ostala mrtva na licu mjesta.

– Čuvar zgrade nam je rekao da je neko upucan na kraju kompleksa zgrada. Istrčali smo napolje da vidimo da li i kako možemo da pomognemo nesrećnom muškarcu, ali je već bio mrtav – navela je jedna od očevidaca za portal Njuz24 i dodala da ne zna ime ubijenog čovjeka, već samo da se radi o “srpskom gospodinu”.

Jedan od svjedoka za južnoafričke medije je rekao da je čuo pucnjavu oko 11.30 sati. Njemu je radnik obezbjeđenja rekao da je neko ubijen u kompleksu i dok su stigli žrtva je već bila mrtva. Takođe on je ispričao i da je žrtva pokušala da pobjegne i da je hicem pogođena u glavu. 

Prema riječima obezbjeđenja dva maskirana muškarca su u kompleks zgrada ušla vozeći “BMW”, pucali u čovjeka, odvezli automobil i zapalili ga na obližnjem polju.

Policija trenutno traga za osumnjičenima.

(NEW24/Blic)


About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.