Srednji Dragaljevac: Tragično nastradali bio ugledan privrednik i domaćin!

Srednji Dragaljevac: Tragično nastradali bio ugledan privrednik i domaćin!

Radenko Lujić (42) iz bijeljinskog mjesta Srednji Dragaljevac poginuo je danas kada se na njega prevrnuo i pritisnuo ga njegov bager.

Ova nesreća šokirala je brojne Bijeljince, jer, kako kažu, Radenka svi poznaju kao vrijednog čovjeka, uglednog privrednika i domaćina.

“On je ujutru u Srednjem Dragaljevcu došao kod rođaka da mu pomogne na poslovima oko kuće. U jednom momentu bager se nakosio i prevrnuo se na lijevu stranu, onu gdje je Lujić sjedio, te je pritisnuo Radenka”, kažu sagovornici “Nezavisnih”.

Ekipa Hitne pomoći bijeljinskog Doma zdravlja izašla je na teren, ali dežurni ljekari nisu mogli da urade ništa osim da konstatuju smrt. Kako je potvrđeno “Nezavisnim”, uviđajem je utvrđeno da je riječ o nesrećnom slučaju, odnosno da nema elemenata krivičnog djela.

Po riječima Bijeljinaca, iza Lujića su ostali supruga i sin. Dodaju da je, osim ožalošćene porodice, ova tragedija potresla mnoge Semberce.

“Njega stvarno zna dosta ljudi kao poštenog i vrijednog čovjeka. Bio je to veliki životni borac, svestran i marljiv. Držao je i autolakirersku radnju. Odlučio se za život u Semberiji, iako je davno mogao napustiti ove krajeve”, pojašnjava naš izvor.

Kako dodaje, Radenkovi roditelji već duže vrijeme žive u inostranstvu, ali on na to nije ni pomišljao.

“Ostao je u svom selu, gdje je bio jedan od viđenijih ljudi. Velika je ovo tragedija za sve nas”, kažu Lujićevi poznanici.

/nezavisne/

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.