October 19, 2018

SRPSKO-HRVATSKA HULIGANSKA SARADNJA: Srpski huligani unajmili kickboksere iz Splita? “Došli su sa crno-bijelim obilježjima i počeli tući sve oko sebe”

SRPSKO-HRVATSKA HULIGANSKA SARADNJA:  Srpski huligani unajmili kickboksere iz Splita? “Došli su sa crno-bijelim obilježjima i počeli tući sve oko sebe”

O učešću hrvatskih huligana na neredima u Beogradu tokom jutra su čitaoci portala index.hr obavestili redakciju jer su na snimcima prepoznali sugrađane iz Splita. Prenosimo rezime saznanja sa portala index.hr u izvornom obliku, ko ne razume neka ide na prevodilac,huligani se očito dobro razumeju :

U VELIKIM neredima na najvećem srpskom nogometnom derbiju sudjelovala su najmanje četvorica Hrvata, a dvojica su s ozljedama završila u bolnici.

U tučnjavi na tribinama sudjelovalo je više stranih državljana, a neki od njih navodno su bili angažirani od strane srpskih huligana.

Novinar Partizan TV-a Željko Pantić tvrdi da su u neredima sudjelovali i članovi jednog kickboxing kluba iz Splita.

“To su bili državljani Republike Hrvatske koji nikada ranije nisu bili na stadionu Partizana. Oni su bili iznajmljeni, kickboxing klub iz Splita, koji su došli s crno-bijelim obilježjima i počeli tući sve oko sebe. Tko ih je angažirao, nije poznato”, prenosi Telegraf.rs njegove izjave.

Jedan Hrvat završio je u bolnici s nagnječenjem mozga i teškim ozljedama, a drugi je, pišu srpski portali, pobjegao iz bolnice nakon pregleda.

“Prema zasada zaprimljenim informacijama nadležnih službi Republike Srbije, četvorica hrvatskih državljana sinoć, u srijedu 13. prosinca 2017. godine, su sudjelovala u tučnjavi tijekom nogometne utakmice između Partizana i Crvene zvezde te protiv njih nije proveden nikakav policijski postupak”, stoji u odgovoru službe za odnose s javnošću Ministarstva vanjskih i europskih poslova.

Dvojica hrvatskih državljana nisu zatražila liječničku pomoć, jedan je zatražio te je u međuvremenu otpušten iz bolnice, dok se jedan hrvatski državljanin nalazi na neurokirurgiji Vojno medicinske akademije u Beogradu”, izvijestila je služba za odnose s javnošću Ministarstva vanjskih i europskih poslova.

Izvor: Index.hr

 

 

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.