October 17, 2018

ŠTA SE KRIJE IZA LAŽNE VIJESTI: Na utakmici u Zvorniku pomoćni trener BIJELJINACA nije tukao dijecu jer takav i ne postoji u protokolu utakmice

ŠTA SE KRIJE IZA LAŽNE VIJESTI: Na utakmici u Zvorniku pomoćni trener BIJELJINACA nije tukao dijecu jer takav i ne postoji u protokolu utakmice

Mediji širom BiH danas su na udarnim stranama prenijeli vijest da se na utakmici predpionira FK Drina Zvornik i FK Zenit Bijeljina,odigranoj u Zvorniku desio  nezapamćen incident. Pomoćni trener gostujuće ekipe, u ovom slučaju OFK Zenit iz Bijeljine, udario je dva dečaka domaće ekipe.  

Da prenesemo ovu vijest Zvorničkog portala a koje su prenijeli Avaz,Bn i mnogi drugi portali u BiH, mi navodimo samo najbrže,spriječilo nas je gomila nelogičnosti u samoj vijesti.

Tačno je da je u pitanju predpionirski i pionirski fudbalski meč a da se na isti vodi i “pomoćni trener”.budimo realni pa za to nemaju ni mnogi seniori novca a kamo li pionirska ekipa,da istaknemo stariju grupu!

Iz prve ruke ,kod domaćina smo saznali da na samoj utakmici nije bilo inidenata na terenu mada su se gosti žalili na suđenje arbitra tokom meča.

Skrenuta nam je pažnja da je incidenta generalno bilo ali u publici koja je pratila meč.

U međuvremenu stigao je putem fejsbuka i demant iz OFK Zenit a koji vam prenosimo:

Zlostavljanje žena i djece oduvijek je povećavala čitanost i kao vijest oduvijek je privlačila publiku.

Smatramo ipak da na uštrb istine ,to nije pravi put

semberske.com

 

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.