Januar 21, 2020

STANARI U ŠOKU NAKON TRAGEDIJE Iva (19) snimala video za društvene mreže, hodala unazad i pala sa krova

STANARI U ŠOKU NAKON TRAGEDIJE Iva (19) snimala video za društvene mreže, hodala unazad i pala sa krova

Iva M. (19) koja je nastradala sinoć nakon pada sa zgrade u Čarnojevićevoj ulici u Nišu neposredno prije tragedije snimala je video-klip na krovu zgrade sa dvojicom drugova.

– Djevojka i dvojica njenih drugova su se nalazili na krovu. Ona je krenula da snima video-klip i kretala se unazad kada je u jednom trenutku došla do ivice krova i pala na beton ispred zgrade – kaže izvor “Blica”.

Na mjestu tragedije i jutros su vidljive jezive scene sinoćne nesreće.Ispred zgrade na mjestu gdje je djevojka pala još uvijek stoji velika krvava mrlja, a stanari ne mogu da dođu sebi od šoka.

– Čuli smo samo dozivanje “upomoć, upomoć” i kada smo izašli vidjeli smo tijelo na betonu. Bilo je strašno. Još uvijek ne možemo da dođemo sebi od šoka – kaže jedna od žena koja živi u toj zgradi.

Prema nezvaničnim informacijama, u zgradi u kojoj se desila ta nesreća, na posljednjem spratu, živi jedan od dvojice mladića.

/srpskainfo/

Nesrećna djevojka je od zadobijenih povreda nastradala na licu mjesta tako da ljekari Hitne pomoći koji su izašli po pozivu, mogli su da konstatuju samo smrt. Obavještena je policija i nadležno tužilaštvo.

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.