Februar 06, 2019

Sudski policajac napao ekipu BN televizije pri pokušaju deložacije porodice Todić

Sudski policajac napao ekipu BN televizije pri pokušaju deložacije porodice Todić

Prilikom pokušaja današnje deložacije Gordane Todić iz stana u Ulici Filipa Višnjića u Bijeljini došlo je do incidenta u kome je pripadnik sudske policije napao ekipu BN televizije.

Naime, prilikom ulaska u haustor zgrade radi snimanja deložacije jedan od policajaca je galameći nasrnuo na ekipu BN televizije pokušavajući da od snimatelja otme kameru.

U naguravanju sa snimateljem, sudski policajac je zavrnuo ruku snimatelju BN Televizije Srđanu Velji.

Podsjećamo, BN televizija je bila na zadatku na poziv stanarke Gordane Todić, a ovaj sudski policajac očigledno je umislio da je jači od policije, grubo pokazujući netrpeljivost prema medijima, prijeteći da snimke koje smo zabilježili ni slučajno ne možemo da objavimo što, naravno, nećemo učiniti.

Pogledajte video:

Izvor:BN televizija

About The Author

Related posts

2 Comments

  1. Bata

    DEMANT! LICNO SAM UCESTVOVAO U OVOM IZVRSENJU I AKO POZNAJETE ZAKON, KADA SE DONESE IZVRSNA PRESUDA SUDIJA DAJE NALOG SUDSKOM IZVRSITELJU DA POSTUPI PO PRESUDI, SUDSKI IZVRSITELJ POSTUPA PO PRESUDI UZ OBEZBEDJENJE SUDSKE POLICIJE. NOVINARI VRLO DOBRO ZNAJU DA JE SNIMANJE IZVRSENJA SUDSKIH PRESUDA DOZVOLJENO SAMO UKOLIKO JE SUDSKI IZVRSITELJ TO DOZVOLIO. DAKLE NOVINAR JE TREBAO PRVO DA SE JAVI EKIPI IZ SUDA A NE DA PRILAZI SA UKLJUCENOM KAMEROM A NA SUGESTIJU SUDSKOG POLICAJCA DA NEMA DOZVOLU I NIJE PITAO DA LI MOZE DA SNIMA, NOVINAR JE REKA PA JA SAM POSAO DA PITAM. POSAO DA PITA DA LI MOZE DA SNIMA A VEC SA UKLJUCENOM KAMEROM. OVO JE SAMO POPUNJAVANJE TV PROGRAMA I PRAVLJENJE SPEKTAKLA OD NICEGA, JER SVAKI DAN SE RADE SUDSKA IZVRSENJA PO IZVRSNIM PRESUDAMA, ZAMISLITE KADA BI SVAKU SNIMALE TELEVIZIJE, NE BI BILO NISTA ZANIMLJIVO. OVDE JE NOVINAR SVOJIM KRSENJEM KODEKSA NAPRAVIO DA ISPADNE KAO NEKI SKANDAL. A POLICAJAC KOKA OKRIVLJUJU DA JE NAPAO EKIPU TE TAMO NEKE KAKO SE VEC ZOVE TELEVIZIJA , JE VEOMA SMIREN I PRIBRAN COVEK KOJI JE SAMO U OBAVEZI DA RADI SVOJ POSAO I POSTUPA PO IZVRSNOJ PRESUDI!

    Reply
  2. Bata

    I ne radi se o pokusaju izvrsenja vec o izvrsenoj delozaciji za koju ponavljam POSTOJI IZVRSNA PRESUDA. Nije bilo nikakvog fizickog kontakta sa novinarom TVRDIM, A PRVO MU JE LEPO REKAO DA SE UDALJI JER NEMAJU PRAVO DA SNIMAJU IAKO JE VEC DELOZACIJA BILA ZAVRSENA, A KADA JE NOVINAR I POSLE LEPO I SMIRENO RECENOG UPOZORENJA DA SE UDALJE I DA NE SMEJU SNIMATI, NOVINAR JE I DALJE DRZAO KAMERUI NASRTAO DA PRODJE U PROSTOR U KOM U TOM MOMENTU NIKOM NIJE BIO DOZVOLJEN ULAZ. E TADA JE POLICAJAC BIO PRINUDJEN DA POVISI TON. TVRDIM BEZ IKAKVOG FIZICKOG KONTAKTA IAKO JE SNIMATELJ BIO TAJ KJI JE NASRTAO.

    Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.