October 19, 2018

Supruga Đorđa Balaševića se kolima zakucala u drugo vozilo

Supruga Đorđa Balaševića se kolima zakucala u drugo vozilo

Olivera Balašević, supruga čuvenog pevača Đorđa Balaševića, viđena je danas oko 14 časova u Venizelosovoj ulici u Novom Sadu kako daje iskaz policiji pored smrskanog automobila Nisan Murano koji pripada njenoj porodici.

Neki očevici tvrde da je Olivera upravljala tim automobilom, dok u porodici Balašević kažu da ona nije bila za volanom, već njihov vozač, kome su došli da pomognu.

Kako saznaje ”Blic”, Nisan Murano je u punoj brzini udario u Škodu Superb čiji vozač nije obraćao pažnju na to da li mu u kolovoznoj traci u koju je izlazio sa parkinga ide neki automobil u susret.

Škoda Superb sa kojom se sudario automobil porodice Balašević

Foto: Nenad Mihajlović / RAS Srbija Škoda Superb sa kojom se sudario automobil porodice Balašević

Prema rečima očevidaca, prvo se začuo zastrašujući zvuk udarca metala o metal, a zatim i lomljava zbog koje su svi posumnjali da u sudaru sigurno neće biti preživelih.

Na sreću, niko nije povređen te Hitna pomoć nije morala ni da interveniše, a u policiji smatraju da do veće tragedije nije došlo zato što se Murano kretao propisanom brzinom i zato što su oba automobila koja su pretrpela značajnu materijalnu štetu novije proizvodnje i imaju ”erbegove”.

Policija je izvršila uviđaj na licu mesta i napravila zapisnik, a Oliveru Balašević je nakon toga kući odvezao sin Aleksa.

Izvor: Blic

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.