October 20, 2018

Supruga Žike Todorovića o strašnoj tragediji: Sin nam se nije otrovao, ugušio se u krevetu

Supruga Žike Todorovića o strašnoj tragediji: Sin nam se nije otrovao, ugušio se u krevetu

Ana Todorović, supruga Srđana Todorovića je očajna, na lekovima, i obamrla od tuge posle smrti trogodišnjeg sina Dejana. Ipak, smogla je snage da otvori vrata stana i ispriča šta se dogodilo juče kada je tragično preminuo mali Dejan.

– Sve se dogodilo juče popodne. Dejan se nije otrovao…. ugušio se u krevetu. Bio je prehlađen, stavila sam ga na spavanje, i ostala u dnevnoj sobi da gledam film. Malo kasnije sam ga pronašla sa glavom zadubljenom u jastuk – drhtavim glasom je Ana rekla i dodala:

– Odmah sam pozvala Hitnu pomoć, pokušali su da ga reanimiraju… butine su mu bile ljubičaste.

– Juče je bio sasvim običan dan, išli smo kod doktora jer je Dejan bio bolestan, pio je antibotike. Vodili smo ga na na konttrolu, oko 5 legao da spava – priseća se ona.

– Zaspao je i dva i po sata kasnije. Oko pola 7 pokušala sam da ga probudim, ali je utonio u posteljinu, usne su mu bile plave, ja sam se uplašila i vrisnula sam. Pokušala sam da ga probudim, ali bezuspešno. Deki nije bio alergičan na antibiotike. Meni je njegova smrt misteriozna – dodaje Ana i navodi da je Žika pozvao hitnu pomoć.

Ekipa lekara je pokušala da ga oživi, ali u tome nisu uspeli.

– Rekli su mi da je stariji čovek ne bi uspeli, a ne dete. Bio je veselo, dobro dete. Ništa nije ukazivalo na to da može da se desi ovak nešto. Obdukcija je pokazala da se radi o iznenadnoj smrti koja se javlja kod dece, nastaje nakon prestnka rada srca. Ovo se vrlo retko dešava. Umro je u snu, nije se otrovao, niti bilo šta drugo, već nas je jednostavno napustio – kaže neutešna majka.

“Rezultati obdukcije potvrdili su da je smrt uslijedila poslije prestanka rada srca. Rekli su da je riječ o iznenandnoj smrti”, kroz suze je potvrdila supruga glumca Ana Todorović.

“Mi smo agnostici, Dejan će biti kremiran u subotu u 16 časova”, dodala je ona.

– Ovo je pretežak dan u mom životu, toliko smo želeli da ga dobijemo. Posvetili smo mu život, sve je njemu bilo poredeđeno i ne mogu da prestanem da plačem jer mog Dekija više nema. On nam je bio i noć i dan i sreća i život. Sve ono što smo imali – dodaje Ana.

(story.rs/telegraf.rs/kurir.rs)

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.