October 15, 2018

Tri seksualne fantazije za kojima čeznu muškarci

Tri seksualne fantazije za kojima čeznu muškarci

Drage dame, ukoliko želite da vaši muškarci uživaju u svakom trnutku ovo je pravi tekst za vas. Uzimajte bilješke.

Seksi govor

Izgovaranje seksi fraza tokom intimnog odnosa neke muškarce dodatno uzbuđuje. Samo jedna rečenica može maksimalno razbuktati njihovu maštu i seksualnu želju. Mnogi misle kako se pod “prljavim” govorom misli na vulgarnosti, ali najefikasniji je zapravo onaj govor u kome žena svom partneru jasno opisuje što želi od njega u tom trenutku. Saznajte i koje seksualne fantazije žene žele da isprobaju, ali se srame da to i priznaju.

Scena iz filma za odrasle

Istraživanja su pokazala da muškarci mnogo više gledaju filmove za odrasle od žena, a često u njima traže i nadahnuće za vlastiti seksualni život. Retki od njih priznaće da bi ponekad rado “odglumili” neku od scena zato što im je neprijatno priznati da su se inspirisali filmovima za odrasle.

Gledanje žene u samostalnoj “akciji”

U anketi jedne poznate internet stranice za upoznavanje partnera, muškarci su priznali kako obožavaju da gledaju svoje partnerke dok se one samozadovoljavaju. Muškarci su otkrili kako im se to najviše sviđa zbog saznanja da je žena u tom trenutku maksimalno sigurna u sebe, poznaje svoje telo i ne stidi se vlastitog zadovoljstva.

(Agencije/ATV)

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.