December 11, 2018

U ulici Knez Ivo od Semberije hitno potrebna rasvjeta: Sinoćnje izletanje ko zna koje po redu

U ulici Knez Ivo od Semberije hitno potrebna rasvjeta: Sinoćnje izletanje ko zna koje po redu

Nesreće do koje je došlo oko 2.25 sati u ulici Knez Ivo od Semberije, kada je automobil “opel frontera”, kojim ja upravljao 20-godišnji mladić iz Dvorova, udario u svijetleću reklamu postavlja pitanje otkud toliko nesreća u relativno malom potezu od Sokolskog doma do odvajanja za Sabornu crkvu, U automobilu koje je sinoć izletilo sa puta bilo je pet osoba, te su sve povrijeđene.

Mještani tod dijela ulice skreću pažnju na učestalost nezgoda u tom dijelu grada a jedan od njih kao profesionalni vozač objašnjava da usled neprilagođene brzine mlađi i neiskusni vozači prilikom isključivanja  iz susjednih ulica u neosvetljeni deo ulice Knez Ive ne reaguju pravovremeno i plaćaju danak neiskustvu i neprilagođenoj brzini.

Napominjemo da je upravo susjedna ulica osvijetljena najmodernijom led rasvjetom a sam događaj odigrao se na dvadesetak metara od  stanice policije Bijeljina 2.

Mještani apeluju da se neosvetljeni dio što pre osvijetli jer je većina udesa u noćnim satima i da je prava sreća što do sada nije bilo veće tragedije!

semberske.com

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.