October 22, 2018

UBISTVO U LOPARAMA: Bojkić kuma ubo u srce

UBISTVO U LOPARAMA: Bojkić kuma ubo u srce

Okružni sud u Bijeljini odredio je jednomjesečni pritvor za Đorđa Bojkića (28) iz Jablanice kod Lopara, koji je uhapšen zbog ubistva kuma i komšije Luke Stevića (34), saznaje “Glas Srpske”.

Svirepo ubistvo se desilo 15. maja u večernjim časovima, a nestanak Stevića porodica je prijavila iste večeri, od kada je policija intenzivno tragala za njim.

Nakon detaljne istrage, policija je u petak uhapsila Bojkića, koji je organima gonjenja priznao da je ubio Stevića, a tijelo sakrio u šupu. Policajcima je pokazao gdje je sakrio leš.

Prema nezvaničnim informacijama, Bojkić je planirao ovo brutalno ubistvo.

– Bojkić je pozvao Stevića u svoju kuću na piće, nakon čega ga je usmrtio sa dva uboda nožem, potom je zamotao njegovo tijelo u najlonsku foliju i odnio u šupu u blizini njegove kuće. Šupa se nalazi na livadi i potpuno je zarasla u šiblje i travu.

Bijeljinska policija je obavila uviđaj na licu mjesta sa dežurnim tužiocem Okružnog tužilaštva u Bijeljini Murizom Šabićem.

– Povrede su vjerovatno nanesene nožem, a u obdukcionom izvještaju piše oštrim predmetom. Na tijelu ubijenog su dvije rane, jedna je u predjelu grudi i usljed probadanja srčane komore on je iskrvario, drugi ubod je s leđa. Uhapšeni je priznao ubistvo, ali motiv nije pominjao – rekao je Šabić.

Prema nezvaničnim informacijama, Bojkić i Stević su bili kumovi i često su se družili.

– Strašna je ova tragedija što se desila. Ne znam zbog čega su se sukobili. Čuo sam da je Luka Đorđu bio kum, a Đorđe se dva puta ženio, ima i malu djevojčicu, koja je stara možda godinu dana. Luka nije bio oženjen – rekao je jedan od mještana Jablanice.

Ovaj mještanin je ispričao da su i Luki i Đorđu roditelji bili razvedeni. Luka je živio sa majkom i bratom, dok je Đorđe, pored supruge i kćerke, živio i s ocem.

Radio na dnevnicu

Jedan od mještana je ispričao da je pokojni Luka radio u selu na dnevnicu, a da je Đorđe bio zaposlen u preduzeću “Termal”.

– Luka mi je djelovao kao dobar i skroman momak. Prevozio je drva i radio poljoprivredne poslove u selu – rekla je mještanka Jablanice.

/Glas Srpske/

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.