Februar 06, 2019

Ugljevik je grad sporta

Ugljevik je grad sporta

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić dodijelio je danas Fudbalskom klubu „Mladost“ Bogutovo Selo kosilicu za travu fudbalskog terena za šta je iz lokalnog budžeta izdvojeno 5. 000 KM.

Perić je rukovodtsvu i fudbalerima poželio uspješnu nastupajuću takmičarsku sezonu i podsjetio da je FK „Mladost“ jedno od najorganizovanijih sportskih društava na područje ove podmajevičke opštine.

„Raduje me što mogu da kažem da je Ugljevik grad sporta i mladih ljudi, naša želja je da tako ostane i u budućnosti“, istakao je Perić.

On je najavio da će i u narednom vremenskom periodu iz budžeta opštine Ugljevik biti izdvajana značajna materijalna sredstva za sport.

„Naš cilj je da još snažnije ulažemo u mlade i na taj način afirmišemo sport ali i zdrav način života“, rekao je Perić novinarima.

Prije dodjele kosilice, održan je pomen i položeno cvijeće ispred spomen-ploče za sedam poginulih fudbalera „Mladosti“ u odbrambeno-otadžbinskom ratu i preminulog predsjednika i osnivača ovog kluba Peru Mićanovića čije ime nosi stadion.

Predsjednik „Mladosti“ Mladen Pajić istakao je da se svake godine uoči starta takmičarske sezone održi pomen poginulim fudbalerima, a da je današnji 22 po redu.

„Veliku zahvalnost dugujemo opštini Ugljevik i zahvaljujući razumijevanju njenog rukovodstva imamo ovako divne uslove i dobro organizovan klub“, naveo je Pajić.

(BN)

 

About The Author

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.