October 21, 2018

Uhapšen vozač koji je automobilom ubio muškarca u invalidskim kolicima

Uhapšen vozač koji je automobilom ubio muškarca u invalidskim kolicima

Sarajevska policija uhapsila je sinoć 23-godišnjeg Seniha Bulića iz Sarajeva, koji je juče poslepodne, upravljajući automobilom “pežo”, ubio muškarca u invalidskim kolicima N. K. (52).

Kako je potvrđeno za Faktor iz MUP KS dvadesettrogodišnjak se sumnjiči da je počinio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, te će, uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu, biti predat u nadležnost tužiocu sarajevskog Kantonalnog tužilaštva.

Nesreća se dogodila juče oko 15 časova u naselju Stup u opštini Ilidža, a povređeni 52-godišnjak, koji je u trenutku nesreće u kolicima prelazio cestu, usled teških povreda preminuo je tokom večeri u Opštoj bolnici “Prim. dr. Abdulah Nakaš”.

Prizor na mestu nesreće bio je veoma potresan. Od siline udara, N. K. je, zajedno s kolicima, završio u kanalu pored ceste, a ostaci namirnica koje je nosio bili su razasuti nekoliko metara unaokolo.

Vozač “pežoa” sarajevskim policajcima je kazao kako je do sudara došlo jer nije video muškarca u kolicima s obzirom na to da je ispred njega išao kamion

Faktor.ba

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.