August 06, 2020

UHVAĆEN PIŠONJA Mokrenje u liftu ga koštalo 200 KM (VIDEO)

UHVAĆEN PIŠONJA Mokrenje u liftu ga koštalo 200 KM (VIDEO)

Četrdesetpetogodišnji Dobojlija Amel S. moraće da plati 200 konvertibilnih maraka kazne jer je vršio nuždu u liftu jedne zgrade u ovom gradu

Naime, njega je policija identifikovala i uručila mu prekršajni nalog pošto je sredinom prošlog meseca a o tome smo već pisali, izvršio malu nuždu u stambenom objektu.

Stanari zgrade u centru Doboja objavili su video-snimak s sigurnosne kamere na kojem se vidi muškarac kako ulazi u zgradu, poziva lift, a potom ulazi u njega i vrši malu nuždu. Kada je završio, napustio je zgradu.

Kako su pojasnili iz Policijske uprave Doboj, na osnovu saznanja iz sredstava javnog informisanja da je nepoznato lice 14. aprila u liftu zgrade izvršilo fiziološku potrebu i udaljilo se, policija je identifikovala A.S. kojem je uručen prekršajni nalog zbog vršenja fizioloških potreba i pokazivanja polnog organa.

Stanari su, podsetimo, ogorčeni zbog ovog čina nekulture odlučili podeliti s javnošću video kako bi, kako su naveli, “čitav svet video kakvi nas manijaci okružuju”. Kažu da se ova zgrada nalazi u samom centru Doboja, gde živi dosta bračnih parova s malom decom.

(nezavisne.com)


About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.