Februar 06, 2019

Ukida se “Veče sa Ivanom Ivanovićem”: IVAN IVANOVIĆ večeras predzadnji put na TV PRVA!

Ukida se “Veče sa Ivanom Ivanovićem”: IVAN IVANOVIĆ večeras predzadnji put na TV PRVA!

Ovako je Ivan Ivanović najavio večerašnju emisiju “Veče sa Ivanom Ivanovićem” i njegovim gostom Žarkom Lauševićem!

https://twitter.com/i/status/1076130680462024707

Voditelj Ivan Ivanović izjavio je da će posljednja emisiju “Veče sa Ivanom Ivanovićem” biti emitovana 28. decembra i da poslije tog neće raditi tu emisiju jer “ne želi da predstavlja dekor za lažnu slobodu” prenosi N1.

Ivanović za agenciju Beta rekao da je odluku donio iz ličnih i poslovnih razloga.

“Nemam razloga da vjerujem da će vrijeme koje dolazi na Prvoj biti onakvo kakvo je bilo i ne postoji ništa što će moći da me uvjeri da će moći da se radi slobodno. Mislim da je situacija takva kakva je i ne želim da moje ime stoji uz sve što se desilo prilikom kupovine te televizije, niti mislim da treba da dovodim sebe i tim koji je radio deset sezona u situaciju da budemo uslovljeni, pritisnuti ili da budemo poniženi prije svega potencijalnim pretpostavljenima koji će se možda pojaviti”, rekao je poznati voditelj.

On je dodao da “slobode nema, da postoje neke borbe koje pojedinačno vode (Zoran) Kesić i on kao i drugi koji se time bave”, ali da ne ne vjerujem da će biti moguć i “ovaj minimum slobode ostvariti u budućnosti”.

“Ono što sam ja saznao da su planovi za mene bili da emisija traje do juna, i onda da nađu neki način da je prekinu, uz neku bogatu finansijsku nadoknadu za mene. Ne postoje te pare za koje bih prodao obraz i iza toga stojim svih ovih godina. Ovaj moj potez ima veze sa čašću, pa potom sa svim ostalim”, rekao je on.

Ivanović je rekao da on i njegov tim za sada nemaju ponudu, a ni plan šta će raditi.

“Ljudi koji rade ovu emisiju, 20 porodica, oko 50 ljudi, svi su istog stava kao i ja. Svi smo jednoglasni i osjećamo i mislimo isto. Mislim da je u redu bilo da moje ime stoji uz Prvu svih ovih godina i isto tako mislim da nije u redu da stoji od januara pa na dalje”, rekao je on.

Voditelj je naveo da je posljednja emisija sljedećeg petka.

/n1/

 

 

 

 

 

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.