October 18, 2018

Ukradenim autom udario u policiju

Ukradenim autom udario u policiju

Tridesetčetvorogodišnji M. K. iz Velike Kladuše uhapšen je danas zbog sumnje da je ukradenim “Golfom” udario u policijsko vozilo u Novom Gradu te pobjegao sa mjesta događaja.

Sudar se desio juče na magistralnom putu Prijedor-Novi Grad, a osumnjičeni je prethodno ukrao automobil u Velikoj Kladuši.

Nakon zaprimljene prijave, policijski službenici su pokušali izvršiti zaustavljanje vozila, međutim, vozač je nastavio da vozi ugrozivši bezbjednost policajca.

Dolaskom u ulicu Branka Ćopića u Novom Gradu, vozač “Golfa” automobilom udara u ”BMW X5” koji se kretao istom kolovoznom trakom i u istom smjeru, a potom je obavljajući radnju kretanja u nazad, udario u obližnje službeno vozilo MUP-a RS, u kojem su  policijski službenici pratili navedeno vozilo i vozača u cilju zaustavljanja i kontrole, saopšteno je iz PU Prijedor.

U toku je kriminalistička obrada lica, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela ”Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti”, ”Izazivanje opšte opasnosti” i ”Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari”.

Nakon završene kriminalističke obrade, lice će, uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima, biti predato u nadležnost tužiocu Okružnog javnog tužilaštva Prijedor.

Izvor: Nezavisne

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.