September 23, 2018

VIŠE DETALJA O TRAGEDIJI U BIJELJINI U povratku sa proslave punoljestva poginula djevojka

VIŠE DETALJA O TRAGEDIJI U BIJELJINI U povratku sa proslave punoljestva poginula djevojka

Sedamnaestogodišnja Vanja V. iz semberskog naselja Patkovača poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jučer u 2.40 sati dogodila na raskrsnici Majevičke i ulice Dimitrija Tucovića u Bijeljini, dok su tri osobe lakše povrijeđene.

Izgubio kontrolu

Nesretna djevojka bila je putnik u Škodi Fabiji (O02-T-537), kojom je upravljao B. R. On je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, izgubio kontrolu nad vozilom te se sudario s kombijem Mercedes, za čijim je upravljačem bio Lj. J. Kako saznajemo, automobil je od siline udara odbačen na trotoar te je, na koncu, udario u betonsku ogradu obližnje kuće.

Maloljetnica je tom prilikom poginula, dok su vozač B. R. te S. R. i J. M. zadobili lakše povrede. Kako nam je potvrđeno iz bijeljinske policije, nedugo nakon nesreće, vozač B. R. je priveden.

Ekipa “Dnevnog avaza” bila je na mjestu nesreće, gdje su se i jučer mogli vidjeti ostaci stakla i plastike, koji svjedoče o strahovitom sudaru. Desna strana vozila je skoro smrskana, a vidljivi su bili i tragovi krvi na vratima.

Vlasnik jednog kafića, koji se nalazi 300 metara dalje u Majevičkoj ulici, kaže za naš list da je čuo silovit udarac kad je došlo do sudara automobila i kombija

Vozilo se sudarilo s kombijemVozilo se sudarilo s kombijem 

Prevezli povrijeđene

– Ubrzo su na mjesto nesreće stigle ekipe Hitne pomoći. Čuo sam jauke i zapomaganje… Vidio sam vozilo Hitne pomoći kojim su transportirali povrijeđene putnike iz automobila – kaže vlasnik kafića, koji se nije želio predstaviti.

Prema nezvaničnim informacijama, Vanja V. vraćala se sa dvije prijateljice sa proslave obilježavanja punoljetstva jedne od njih u bijeljinskom restoranu.

Foto: Na mjestu nesreće ostale krhotine stakla i plastike

Na mjestu nesreće ostale krhotine stakla i plastikeNa mjestu nesreće ostale krhotine stakla i plastike

Odličan đak i uzorna djevojka

Vanja V. bila je, kako saznajemo, učenica trećeg razreda informatičko-računarskog smjera Tehničke škole u Bijeljini. Oni koji su je bolje poznavali, imaju samo riječi hvale za nju s obzirom na to da je bila odličan đak i djevojka za primjer.

/avaz/

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.