Februar 07, 2019

Voditeljka TV Pink Dea Đurđević teško povređena u udesu na Voždovcu, autobus joj OTKINUO RUKU

Voditeljka TV Pink Dea Đurđević teško povređena u udesu na Voždovcu, autobus joj  OTKINUO RUKU

Voditeljka TV Pink Dea Đurđević teško je povređena u udesu koji se rano jutros dogodio kod bolnice “Dr Dragiša Mišović” saznaje “Blic”.

Kako prenosi “Alo”, do udesa je došlo tako što je Dea imala lakši sudar sa drugim automobilom. U trenuku kada je iz vozila izašla kako bi se sa vozačem dogovorila šta da rade na nju je naleteo autobus i otkinuo joj ruku.

Dea je hitno prevezena u Urgentni centar, a otkinutu ruku su lekari “stavili na led” i na sve načine pokušavaju da je spasu kako ne bi ostala bez nje.

Iako je prema prvim informacijama javljeno da je voditeljki ruka amputirana na licu mesta, ipak je utvrđeno da je Dea ostala bez ruke kada je na nju naleteo autobus, a lekari rade sve kako bi joj ruku spasili.

Kako javlja reporter “Blica”, na licu mesta su vidljivi tragovi krvi.

Voditeljka u operacionoj sali

Kako “Blic” saznaje, Dea Đurđević se nakon teške saobraćajke u ovim trenucima nalazi u operacionoj sali, gde lekari daju sve od sebe da saniraju povređe koje je zadobila.

Pozvali smo partnera voditeljke, novinara Mladena Mijatovića, koji nam je rekao:

– Čuo sam se sa njom, nismo se još uvek videli. Zaista moram da kažem da je policija odlično obavila posao, da lekari isto to čine i da se nadamo da će sve biti u najboljem redu – rekao je Mladen Mijatović za “Blic”.

Saobraćajna nesreća u kojoj je povređeno dvoje dogodila se jutros kada su dva automobila naletela jedan na drugi, da bi zatim u njih udario jedan autobus, a potom još jedan autobus i jedan automobil.

Profesor Darko Mirković sa VMA rekao je za RTS da je u ovu ustanovu primljeno troje povređenih, od kojih dvoje sa teškim povredama.

Prema rečima očevidaca i učesnika u nesreći, razlog udesa je proklizavanje. Voda se slivala niz ulicu zbog havarije na vodovodnoj cevi u Ulici Ljutice Bogdana i zbog niskih temperatura se zaledila.

Autobusi na linijama 59, 42 i 78 saobraćaju alternativnom trasom.

/blic/

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.