October 16, 2018

Za ubistvo Miroslava Lazarevića 39 godina robije

Za ubistvo Miroslava Lazarevića 39 godina robije

Za ubistvo Miroslava Lazarevića (32), a koji je u jesen 2016. godine izrešetan iz automatske puške u Istočnom Novom Sarajevu, prvooptuženi Saša Vidović (36) iz Bijeljine osuđen je na 20 godina, a drugooptuženi Aleksandar Bulatović (32) na 19 godina robije

Presudu im je danas izrekao Okružni sud u Banjaluci. Optužnica Republičkog javnog tužilaštva, podsjetimo, teretila je Vidovića i Bulatovića da su organizovali ubistvo, te da su prvo ukrali BMW X5, kojim su se dovezli do Istočnog Novog Sarajeva, i napravili sačekušu, te ubili Lazarevića, a onda pobjegli u Sarajevo i zapalili taj terenac s oružjem i municijom.

Presuda je izrečena sa sat zakašnjenja, pošto je bila odgođena zbog lažne dojave o postavljenoj bombi u Okružnom sudu u Banjaluci.

Podsjetimo, ovo suđenje obilježio je niz zanimljivih svjedočenja, o čemu su “Nezavisne” ranije pisale. Tako je jedan od svjedoka ranije ispričao da je, nakon tog zločina, Saša Vidović  u momentima kada je u policijskoj potjeri sarajevskim ulicama uhapšen, na sebi, uz jaknu, imao samo – bokserice.

Izvor: Nezavisne

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.