Decembar 05, 2019

Za ubistvo Miroslava Lazarevića 39 godina robije

Za ubistvo Miroslava Lazarevića 39 godina robije

Za ubistvo Miroslava Lazarevića (32), a koji je u jesen 2016. godine izrešetan iz automatske puške u Istočnom Novom Sarajevu, prvooptuženi Saša Vidović (36) iz Bijeljine osuđen je na 20 godina, a drugooptuženi Aleksandar Bulatović (32) na 19 godina robije

Presudu im je danas izrekao Okružni sud u Banjaluci. Optužnica Republičkog javnog tužilaštva, podsjetimo, teretila je Vidovića i Bulatovića da su organizovali ubistvo, te da su prvo ukrali BMW X5, kojim su se dovezli do Istočnog Novog Sarajeva, i napravili sačekušu, te ubili Lazarevića, a onda pobjegli u Sarajevo i zapalili taj terenac s oružjem i municijom.

Presuda je izrečena sa sat zakašnjenja, pošto je bila odgođena zbog lažne dojave o postavljenoj bombi u Okružnom sudu u Banjaluci.

Podsjetimo, ovo suđenje obilježio je niz zanimljivih svjedočenja, o čemu su “Nezavisne” ranije pisale. Tako je jedan od svjedoka ranije ispričao da je, nakon tog zločina, Saša Vidović  u momentima kada je u policijskoj potjeri sarajevskim ulicama uhapšen, na sebi, uz jaknu, imao samo – bokserice.

Izvor: Nezavisne

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.