ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE Karleuša otkrila najintimnije detalje o sebi

ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE Karleuša otkrila najintimnije detalje o sebi

Eksplicitne fotografije Jelene Karleuše, koje je kako se navodi slala fudbaleru Ognjenu Vranješu, tokom jučerašnjeg dana preplavile su internet, a društvene mreže usijale su se od komentara na ovu temu. Pjevačica je tim povodom istim putem napala bosanskog fudbalera, a zatim na Tviteru pokušala da se odbrani navodeći detalje iz svoje intime.

Naime, Jelena Karleuša, koja je najprije izjavila da se “na većini objavljenih fotografija” ne nalazi ona i da je riječ o fotomontaži, slikama ukradenim iz njenog telefona, “dorađenim i plasiranim”, u prilog svojoj tvrdnji zatim je navela da ona na polnom organu ima mladež.

– Draga javnosti, slike na kojima se vidi ženski polni organ nemaju veze sa mojim polnim organom. A evo otkriću vam i tajnu. Kad sam već primorana. Imam MLADEŽ na tom mjestu. Vrlo karakterističan. Moj muž to zna. Nažalost primorana sam da ovakvu intimu dijelim sa vama – napisala je pjevačica na Tviteru, prenosi Blic.

JELENA KARLEUŠA@karleusastar

DRAGA JAVNOSTI, slike na kojima se vidi ženski polni organ nemaju veze sa mojim polnim organom. A evo otkricu vam i tajnu. Kad sam već primorana. Imam MLADEŽ na tom mestu. Vrlo karakterističan. Moj muž to zna. Nažalost primorana sam da ovakvu intimu delim sa vama.

Društvene mreže su se nakon pomenute Jelenine odbrane Dušku Tošiću i Ognjenu Vranješu dodatno usijale i dok joj jedni poručuju da nema potrebe da se pravda, drugi traže od pjevačice da dokaže svoje tvrdnje.

“Džabe ti je! Po cijenu da se razvedem, a neću, ti možeš samo da me sanjaš. Džabe si mi slao sve slike koje sam brisala, džabe si mi slao poklone i ruže, džabe si prijetio da ćeš ze zbog mene ubiti, ne možeš mi ništa”, napisala je Karleuša u objavi na društvenim mrežama.

Karleuša je poručila Vranješu da je “crv mali koji nije ni do koljena” njenom mužu Dušku Tošiću.

Vranješ je prethodno ispričao svoju verziju događaja koji su prethodili ovom estradno-fudbalskom ratu.

“Jelena i ja smo se upoznali preko instagrama prije dvije godine, kada je sve i počelo. Brojeve smo razmijenili i ušli u sve ovo. Za te dvije godine doživjeli smo i preživjeli sve i svašta: od zajedničkih putovanja, dolaženja kod mene u Atinu, viđanja na raznim mjestima, pa čak i kod nje kući… Ja nisam paćenik, ni psihopata, kako ona želi da me predstavi. Prije će to biti ona, i to sam spreman da dokažem. Nisam nikoga jurio, niti prisiljavao! Sve je bilo dobrovoljno, uz obostrano zadovoljstvo. Prema tome, gospodine Karleuša i gospođo Tošić, krivce tražite među vama samima. Meni je jako žao svoje porodice koja je izložena svemu ovome, ali ovo je jedini način da kažem istinu i time zaštitim sebe i porodicu”, poručio je Ognjen Vranješ.

/srpskainfo/

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.