October 16, 2018

Zvezda Granda ubijena sa devet udaraca motkom u glavu

Zvezda Granda ubijena sa devet udaraca motkom u glavu

Pevačica Jelena Krsmanović (33) ubijena je sa devet udaraca bejzbol palicom ili jačim drvenim štapom, nalaz je obdukcije u koji je “Blic” ekskluzivno imao uvid.

Izvor “Blica” uključen u istragu kaže da ceo slučaj od početka prate kontroverze i da nije tačno da je zvezda „Granda“ ubijena metalnim alatom, čekićem ili francuskim ključem, kako se pominjalo.

Priča o bejzbol palici ili drvenom štapu unosi opet novu pometnju u slučaj jer se povezuje sa izjavom muža ubijene pevačice Zorana Marjanovića, koji je tvrdio da je tokom prve potrage za Jelenom na nasipu video čoveka sa štapom. Tog misterioznog čoveka, ukoliko zaista postoji, policija još nije pronašla, a nije nađeno ni oružje kojim je Jelena ubijena.

– Zoranova priča o čoveku sa štapom može da bude shvaćena na dva načina. Ili je taj čovek zaista prošao i mogao bi da bude ubica ili je Zoran tom pričom pokušao da otkloni sumnju sa sebe – kaže naš izvor.

Obe verzije treba proveriti, ali zasad nema dokaza koji bi direktno ukazali na jednu ili drugu.

Ipak, došlo je i do određenog pomaka u istrazi pošto su, kako se ekipa “Blica” juče uverila, posle višednevne pretrage nasipa u Crvenki forenzičari pronašli nove tragove ubistva Jelene Krsmanović koji ukazuju na to da je pevačica ubijena oko deset metara od mesta na kojem je pronađeno njeno telo.

Nakon detaljne pretrage mesta na kojem je pronađeno telo pevačice, istražitelji su preusmerili pažnju deset metara dalje, takođe u kanalu, gde je u travi pronađeno nekoliko dokaza koji ukazuju da je pevačica baš na tom mestu izgubila bitku sa svirepim napadačem.

Policija-Jelena-Marjanovic--620x350

U tom delu kanala policija je postavila oznake, a kratkom rekonstrukcijom događaja najverovatnije je i utvrđeno gde je stajao ubica dok je zadavao smrtonosne udarce.

Inspektori su, inače, kao što je “Blic” objavio, na osnovu dosadašnje istrage uvereni da znaju ko je ubio Jelenu. Problem je, međutim, što i dalje nema čvrstih dokaza koji bi potkrepili njihove tvrdnje i omogućili hapšenje ubice.

Istovremeno, policija je nastavila da razgovara sa meštanima Crvenke, koji ne kriju da su uznemireni što je surovi ubica Jelene Krsmanović još na slobodi. Niko od njih, kako kažu, ne veruje da je to neko od meštana, već su svi uvereni da je zločinac došao sa strane.

– Malo smo sigurniji zato što je policija i dalje tu, ali daleko od toga da nam je svejedno. Svima će nam laknuti kada zločinac bude uhvaćen. Nadamo se da će se tada i mir polako vratiti u naše mesto – rekao nam je juče jedan od žitelja Crvenke.

Izvor: Blic

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.