October 19, 2018

Zvezdana jesen tima iz Etno sela Stanišići

Zvezdana jesen tima iz Etno sela Stanišići

Prolaskom u polufinale Kupa BiH fudbaleri Zvijezde 09 su na najbolji mogući način zaokružili uspešan jesenji deo sezone koji će zlatnim slovima ostati upisan u klupskoj istoriji.

Tim iz Etno sela Stanišići na proleće će nastaviti borbu na dva fronta i na zimsku pauzu odlazi kao drugoplasirani na tabeli Prve lige RS. Glavni cilj Zvijezde 09 biće plasman u Premijer ligu BiH, a kapiten Dragiša Stanić veruje da njegova ekipa može ispuniti sve zadatke koje je uprava postavila pred njih.

– Protiv Olimpika smo u oba meča odigrali veoma pametno i pokazali zrelost, što nam je donelo plasman u polufinale Kupa BiH. Ovo je ogroman uspeh za naš klub i sve je to posledica dobrog i kontinuiranog rada tokom nekoliko sezona. Učinićemo sve kako bi otišli još korak dalje u ovom takmičenju, međutim svesni smo da bi to već bila senzacija. U prvenstvu želimo do prvog mesta koje vodi u Premijer ligu BiH i to je naš glavni cilj, a po svemu što smo pokazali tokom jeseni zaslužujemo plasman u elitni rang takmičenja. Tokom drugog dela šampionata očekuje nas težak zadatak, ali sam ubeđen da imamo znanja i želje da stignemo do šampionske titule – rekao je Stanić.

Izvor: Blic

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.