September 26, 2018

Zvezde svetske i regionalne scene na „Nektar OK festu“: Stižu „Stereo MC’s“, i „Rudimental DJ set“

Zvezde svetske i regionalne scene na „Nektar OK festu“: Stižu „Stereo MC’s“, i „Rudimental DJ set“

Nastupima svetskih i regionalnih muzičkih zvezda „Nektar OK fest“ će na Tjentištu 6, 7. i 8. jula obeležiti mali jubilej – pet godina od osnivanja.

Tako će na „Jegermajster mejn stejdžu“ u publiku zabavljati „Stereo MC’s“, „Rudimental DJ set“, Džiboni, Kiril Džajkovski, „Hladno pivo“, „Jinx“, „Letu Štuke“, „S.A.R.S.“ i „Elemental“.

FOTO: OK FEST

Prema rečima Karoline Karalić, portparolke „Nektar OK festa“, najvernija festivalska publika – OK kamperi, i ovoga puta moći će tokom dana da uživaju u odličnim svirkama, koje će za njih na „OK stejdžu”, OK kampa izvesti Laka, „Zemlja gruva“, „Ateist rep“, „Obojeni program“, „Ortodoks Kelts“ i „Ritam nereda“.

– Trend rasta posetilaca je nešto što nas prati od samog početka i trudimo se da i dalje kroz nove sadržaje obogatimo naš program. Na OK festu prošle godine je bilo više od 30.000 posetilaca, najviše iz BiH, ali i iz Hrvatske, Slovenije, Crne Gore – priča Karalić.

Organizatori su, dodaje ona, posebno iznenađeni i srećni kada na „Nektar OK festu“ sretnu ljude iz Argentine, Brazila ili Mauricijusa.

– Ti posetioci prešli su veoma dalek put kako bi došli i posetili naš festival, ali i videli lepote Nacionalnog parka Sutjeska. To je dokaz da je naš trud u protekle četiri godine urodio plodom. To je prepoznala publika, ali i izvođači, koji imaju poseban odnos prema ovom mestu, koji se vraćaju na festival i na ovo mesto dolaze sa svojim porodicama i prijateljima. Naš suštinski cilj je da Nacionalni park Sutjeska zahvaljujući našem festivalu bude posećen tokom cele godine, a ne samo za vreme trajanja „Nektar OK festa“ – poručuje Karalić.

Zabave, kaže ona, neće nedostajati ni na najvećem bazenu na Balkanu koji se nalazi u sklopu festivalske zone, a sa kim će publika na „OK samer stejdžu“ moći da se zagreje za nastupe i provod na druge dve festivalske bine, biće poznato uskoro.

Spoj prirode i muzike

– Za one koji muzičku avanturu žele da kombinuju sa jedinstvenim adrenalinskim doživljajem sadržaja koje nudi NP Sutjeska, kao što je rafting i poseta Trnovačkom jezeru, uz obilazak vidikovaca sa kojih se pruža fenomenalan pogled na jednu od poslednjih očuvanih evropskih prašuma – Perućicu, i ove godine „Nektar OK fest“ pripremio je posebne festivalske pakete. Posebno izdvajamo super ponudu za OK kampere – ograničen broj paketa po super ceni od 25 maraka, koji podrazumevaju trodnevni boravak u OK kampu, uz mogućnost prisustva svim sadržajima unutar festivalske zone na Tjentištu. Kako dođi do svog OK paketa saznajte na okfest.net – rekla je Karolina Karalić.

Izvor: Blic

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.